COMUNICARE ȘI RELAȚIONARE EFICIENTE

Un curs pentru dezvoltarea ta personală!

Fiecare dintre noi cunoaștem persoane care interacționează bine cu celelalte. Au câte un cuvânt bun pentru fiecare și își fac treaba natural, eficient, cu o atitudine pozitivă. În ce constă oare secretul succesului lor? Ei bine, este vorba despre abilitatea de a comunica și relaționa eficient.

Din fericire, arta de a construi și menține relații pozitive cu ceilalți SE ÎNVAȚĂ.

De aceea am dezvoltat cel mai condensat și inovativ workshop care te poate învăța să COMUNICI ȘI  SĂ RELAȚIONEZI EFICIENT.

Participarea la acest workshop îți oferă posibilitatea schimbării de care ai nevoie pentru a interacționa OPTIM cu ceilalți.

Vei petrece câteva ore în care vom efectua evaluarea stilului personal de comunicare, vei învăța ce este esențial pentru a comunica și a relaționa eficient, antrenând și abilitățile necesare prin activitățile practice propuse. În perioada de după workshop vei putea continua antrenamentul având posibilitatea de a te cunoaște mai bine și a te dezvolta pe dimensiunea relațiilor intrerpersonale.

Cursul COMUNICARE ȘI RELAȚIONARE EFICIENTE se adresează persoanelor:

Se acordă certificate de participare necesare pentru dosarul profesional de resurse umane (formare profesională obligatorie) și adeverințe de practică psihologică- maxim 10 ore (pentru studenți).

Traineri curs

COMUNICARE ȘI RELAȚIONARE EFICIENTE

Elena Cozma

Coach, sociolog, psiholog și psihoterapeut. Experiență: peste 10.000 ore de coaching, consiliere și psihoterapie cu clienți, 2.000 ore de lucru cu grupuri de studenți la psihologie, participanți la workshop-uri și grupuri de dezvoltare personală.

Taxa de participare la cursul

COMUNICARE ȘI RELAȚIONARE EFICIENTE

600 lei / persoană

Pentru înscriere

500 lei / persoană

Pentru grup de minim trei persoane înscrise împreună

950 lei / persoană

Modalități de plată:

  • prin transfer bancar în contul nostru deschis la Banca Transilvania
  • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
  • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania

Taxa include:

  • Activitatea de training
  • Suportul de curs
  • Fișele de lucru și materialele de training
  • sesiune de follow-up / coaching cu formatorul după curs, pentru situații specifice din activitatea ta, timp de 30 de zile (email).

ONLINE, pe platforma zoom.us

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis live prin intermediul unei platformei online zoom.us accesibilă pentru toți cursanții înscriși. Ce ai de făcut este să dai click pe link-ul primit la înscriere și te vei conecta cu trainerul și ceilalți participanți.

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant înainte de începerea evenimentului

Galerie Cursuri

Formular inscriere curs

COMUNICARE ȘI RELAȚIONARE EFICIENTE

Transmiteți un email la contact@confidentbusiness.ro scriind la subiect: “inscriere curs Comunicare “.  Adăugați numele și un nr. de telefon. Veți primi un email de confirmare a înscrierii și detaliile de plată.

Designul acestui curs poate fi modificat la cerere, în funcție de domeniul de activitate și de disponibilitatea participanților pentru o zi, sau două zile. Cereți o ofertă și vă vom oferi varianta optimă!

Informații: tel.: 0756.310.661, contact@confidentbusiness.ro, office@confidentbusiness.ro