Consilier Dezvoltare Personală 

este un curs de specializare acreditat ANC – Cod COR 242324

Dorești  cumva DOAR un CERTIFICAT?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Ceri și oferi EXIGENȚĂ?… PERFORMANȚĂ?

 Îți  dorești o CARIERĂ de SUCCES în life coaching ?

Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

 

Participarea la cursul intensiv Consilier Dezvoltare Personală (Life Coach) le conferă participanților o nouă specializare garantată prin diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii si Justiției Sociale, recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

 

CUI se adresează cursul Consilier Dezvoltare Personală:

consilier dezvoltare personala

 • Persoanelor care au studii superioare și doresc să înceapă și să dezvolte o activitate independentă în calitate de Consilier Dezv, în propriul cabinet sau ca angajat al unei companii, indiferent de domeniul studiilor superioare efectuate înainte de acest curs;
 • Persoanelor care prin natura profesiei lucrează cu adolescenți, copii și/sau adulți și doresc să își îmbogățească cunoștințele și abilitățile personale și profesionale de comunicare, interacțiune și îndrumare a acestora;
 • Oricărei persoane dornică de creștere personală prin parcurgerea și aplicarea asupra propriei persoane a informațiilor și abilităților dobândite la curs.

 

BENEFICIILE participării la cursul Consilier Dezvoltare Personală:

 • CONFIDENT TRAINING eliberează certificatele de absolvire în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București);
 • Vei obține o specializare (Consilier pentru Dezvoltare Personală), garantată printr-o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației, recunoscută în Uniunea Europeană;
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a desfășura ședințe de consiliere atât individuale și de grup pentru persoane fizice și pentru beneficiari persoane juridice, în cazul în care urmărești extinderea activității și în mediul business;
 • Învățând de la un trainer cu multă experiență în consiliere individuală și de grup, vei fi ”contaminat” de entuziasmul său de a lucra cu oamenii, vei fi nerăbdător de a demara activitatea în domeniul consilierii;
 • Vei putea deschide propriul cabinet de consiliere pentru dezvoltare personală, vei fi îndrumat care sunt oportunitățile în acest domeniu, dar și modalitățile de acces la clienții specifici;
 • În afară de modul clar de predare, de înțelegerea concretă a demersului consilierii, vei mai primi de la formator „ceva-ul” care să te ajute sa îți transformi nesiguranța de debut, în dorința de a te vedea „la treabă”;
 • Nu vei fi singur nici după obținerea certificării, pentru că vei primi  3 sesiuni de supervizare pentru primii tăi clienți. La cererea colegilor care deja și-au început practica privată, se pot organiza sesiuni de supervizare de grup, având posibilitatea să veniți cu propriile cazuri pentru clarificare și sugestii de abordare a clienților;
 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență;
 • Vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.
 • După absolvire, vei avea posibilitatea să faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist în Consiliere pentru dezvoltare personală (life coaching).
 • În măsura locurilor disponibile, poți reveni să iți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare GRATIS, anunțându-ți intenția din timp.

 

COMPETENȚE obținute la finalul acestui curs de Consilier Dezvoltare Personală:

 • La finalul cursului te vei simți capabil să lucrezi cu primul client, programul fiind structurat astfel încât cele prezentate și exersate la curs să fie ușor de înțeles, reținut și aplicat;
 • Vei ști cum să abordezi diverse problematici cu care se pot adresa clienții pentru consiliere.

 

Iată câteva exemple de solicitări pentru life coaching:

 • Pentru Consiliere Dezvoltare Personală individuală și de cuplu/familie (la cabinet și/sau online): timiditate; stimă de sine scăzută; comunicare ineficientă; creșterea asertivității; găsirea motivației pentru a începe și duce la capăt activitățile dorite; managementul timpului; managementul stresului; modalități de orientarea pe soluții în situații oricât de critice; relaționare eficientă; integrare/adaptabilitate în cazuri de schimbare a mediului de viață; probleme specifice etapelor de creștere ale copiilor și adolescenților; medierea conflictelor în cuplu, familie, mediu profesional și social; descoperirea direcției în viață; modalități de alegere a unui partener potrivit; depășirea limitelor autoimpuse; accesul la punctele forte ale persoanei; gestionarea gândurilor și emoțiilor negative; depășirea impasului existențial; găsirea vocației profesionale; identificarea pattern-urilor disfuncționale și înlocuirea cu unele noi, adaptate situației prezente etc.
 • Pentru Consiliere Dezvoltare Personală de grup: rezolvarea conflictelor interioare; renunțarea la modele disfuncționale de comportament și înlocuirea cu unele mai adaptative; creșterea acceptării și iubirii de sine; eliminarea sentimentelor de gol interior și anxietate; construirea și cultivarea de relații sănătoase; explorarea și integrarea adecvată a provocărilor vieții; descoperirea creativitătii și spontaneității; sporirea empatiei și a încrederii în sine datorită exercițiilor realizate cu colegii de grup și a activităților menite să scoată persoana din zona de” a gândi” și a o propulsa în „a face”; clarificarea obiectivelor în viață etc.
 • Pentru echipe (mediu business): relații colegiale la locul de muncă; îmbunătațirea abilităților de ascultare; comunicare eficientă și abilități interpersonale; abilități de rezolvare a conflictelor; time management, prioritizare eficientă; managementul stresului și a situațiilor sub tensiune; adaptabilitate la diferențe multiculturale; îmbinarea armonioasă a carierei cu viața de familie; responsabilizarea și motivația în carieră; crearea și menținerea unei echipe de elită; traversarea schimbărilor organizaționale; poziționarea adecvată față de șefi/colegi dificili; prevenirea conflictelor și rezolvarea lor la locul de muncă; stimularea motivației angajaților și creșterea productivității în activitate; identificarea nemulțumirilor angajaților și găsirea de soluții pentru a evita fluctuația mare de personal etc.
 • Vei ști când și cum se încheie un demers complet de consiliere, atunci când clientul afirmă că și-a atins obiectivele.

 

Examenul constă în susținerea unui test grilă și a unei probe practice – simularea unei mini-ședințe de consiliere.

 

Trainer:

Elena Cozma, coach, sociolog, psiholog și psihoterapeut principal. Experiență: peste 10.000 ore de coaching, consiliere și psihoterapie cu clienți, 2.000 ore de lucru cu grupuri de studenți la psihologie, participanți la workshop-uri și grupuri de dezvoltare personală. Formare ca psihoterapeut în Psihodrama și Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană. Cursuri: Terapii scurte, colaborative, orientate pe soluție; Terapie de familie; Psihosexologie; Teste proiective; Formator; Manager de proiect; Consilier vocațional. Mai multe despre trainer AICI.

 

DESFĂȘURARE CURSURI – alegeți o serie:

 • 25 oct.- 27 oct. 2019, orele 09.00 – 19.00, luni –  28 octombrie, orele 17.30 – examen comisia ANC

 

Locația:

 • hotel IBIS Parlament, sala Brâncuși – Str. Izvor, nr. 82-84, Sector 5, București  – click aici pentru hartă.

 

 

TAXA de participare la cursul Life coaching:

Taxa poate părea că nu este mică, dar cu siguranță raportul calitate/preț/timp i-a determinat pe cei peste 2500 de absolvenți să aleagă experiența CONFIDENT. Furnizăm valoare adăugată fiecărui cursant! Participând la acest curs, obții informații condensate și certificarea dorită, fără să fie nevoie să aștepți câțiva ani sau să plătești prețuri exagerate  (mari și mai ales, mici!) pentru alte programe de life coaching.

 • 1.350 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate.

 

REDUCERI:

– 1.150 lei/persoană plată integrală (sau a avansului de 200 lei)  până la 23 octombrie 2019 

– 1.050 lei/persoană pentru înscriere împreuna cu doi colegi și plată integrală până la 23 octombrie 2019 

 

Fiecare absolvent primește un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs Consilier Dezvoltare Personală sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru, 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

Nu există taxe ascunse în afara prețului afișat mai sus!

 

Modalități de plată:

 • prin transfer bancar
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania

 

GARANȚII:

 • Dacă după prima zi de curs sau înainte de examenul de acreditare nu vei fi mulțumit,  îți vom returna contravaloarea achitată, fără a-ți cere să justifici decizia luată. CONFIDENT BUSINESS TRAINING  își asumă responsabilitatea calității tuturor cursurilor livrate.
 • Dacă de la data absolvirii cursului prin examen nu primești certificatul de specializare consilier dezvoltare personală la sediul nostru în maxim 10 zile lucratoareCONFIDENT TRAINING îți va returna 20 lei/zi începand cu cea de-a 11-a (garanție valabilă doar pentru București și nu se aplică pentru situațiile imputabile ANC).

 

CERINȚE înscriere fermă cu rezervarea locului:

 • copie carte identitate;
 • copie diplomă de licență;
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui);
 • achitarea integrală a taxei sau a unui avans de 200 lei pentru rezervarea fermă a locului (dupa confirmarea înscrierii din partea noastră)
 • toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

 

Certificare curs Consilier Dezvoltare Personală:

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier pentru dezvoltare personală”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Certificatul profesional (opţional).

Suplimentul la certificatul profesional de consilier dezvoltare personală, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

 

ÎNSCRIERE: completați FORMULARUL de mai jos

Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresa de email: contact@confidentbusiness.ro sau sunați-ne la tel.: 0756.310.661 sau 0759.824.657.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

 

 

Fotografii curs  septembrie 2019

Fotografii curs  august 2019

FORMULAR INSCRIERE