Consilier Vocațional – Career Coach – un curs de specializare 

acreditat ANC Cod COR 242315

Dorești  DOAR un CERTIFICAT de Consilier Vocațional?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi și ceri EXIGENȚĂ?… PERFORMANȚĂ?

 Îți  dorești o CARIERĂ de SUCCES în consilierea profesională a celor care sunt în impas? 

Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

 

REDUCERE SUBSTANȚIALĂ doar pentru CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ!!!

 

Aceste zile în care renunțăm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

 

Tarif special doar pentru CURSUL ONLINE!!!

Acum, în perioada stării de alertă, există posibilitatea participării ONLINE la cursuri, inclusiv examenul va fi online!

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis online-live prin intermediul platformei zoom.us. Ce ai de făcut este să dai click pe link-ul primit după ce efectuezi plata și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți.

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

 

Mai mult decât atât, pentru că participi la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când se vor relua activitățile în sală (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON * pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT.

* Voucherul nu poate fi folosit la un curs care deja are tariful cu reducere și nu se poate cumula cu altă reducere.

– ai un tarif special doar pentru cursul PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ (vezi mai jos reducerea).

 

Participarea la cursul Consilier Vocațional (Career Coach) – curs acreditat ANC  oferă participanților o SPECIALIZARE garantată prin Diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și recunoscută la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

După parcurgerea cursului și dobândirea specializării Consilier Vocațional, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale,  persoane casnice aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Îi vei putea îndruma să își găsească vocația, să își crească încrederea în puterile proprii și cum ”să se vândă” cât mai bine.

Vei putea îndruma aceste categorii de persoane în dezvoltarea personală, vocațională și profesională, dezvoltarea cunoștințelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personală și socială.

 

CUI se adresează acest curs – Career Coach:

career coach

 • Persoanelor cu studii superioare, licențiate în științe socio-umane, asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie sau drept și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științele socio-umane care doresc să se specializeze în consiliere vocațională
 • Persoanelor care lucrează cu copii, adolescenți, adulți și doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul consilierii vocaționale și să obțină o atestare profesională în acest domeniu
 • Persoanelor care doresc să desfășoare o activitate independentă ca persoană fizică autorizată sau ca angajat în cadrul unor organizații, instituții
 • Persoanelor care își desfasoară activitatea în cadrul unor ONG-uri
 • Persoanelor care activează în domeniul resurselor umane, agențiilor de recrutare și plasare de personal
 • Cadrelor didactice care desfășoară activitate de consiliere vocațională în cadrul instituțiilor de învățământ.

 

BENEFICIILE participării la cursul Career Coach:

 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice, simțindu-te pregătit  să organizezi și să susții activități în domeniul consilierii vocaționale atât în cabinetul tău, cât și  în alte proiecte sau ca angajat al unei companii
 • Învățând direct de la un trainer cu experiență în lucrul cu oamenii, consiliere/orientare vocațională și în cariera și dezvoltare personală, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu experiența practică a formatorului
 • Vei afla despre oportunitățile de profesare și despre modalitățile de acces la clienți
 • CONFIDENT BUSINESS TRAINING eliberează DIPLOMELE de absolvire ale cursului Consilierului Vocațional – curs acreditat ANC în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București)
 • Vei obține specializarea de Consilier Vocațional, garantată printr-o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației, recunoscută în Uniunea Europeană
 • Colaborarea cu trainerul va continua și după obținerea certificatului de consilier vocațional și vei avea acces la supervizare gratuită pentru 3 ședințe.
 • Poți reveni să îți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare GRATIS (anunțând din timp pentru calibrarea cu locurile disponibile la curs).

 

Trainer Curs Consilier Vocațional:

Alina Stochiță – este Trainer și Consultant în Cariera GCDF, formator în cadrul Confident Business Training. Alina susține ”Consilier vocațional – curs acreditat ANC” de 5 ani în cadrul Confident Training. Cu experiență în domeniul resurselor umane, al dezvoltării profesionale și personale furnizând cursuri de specialitate și workshopuri pentru ONG-uri, organizații….Mai multe despre trainer AICI.

 

 

Datele de desfășurare a cursului Career Coach:

BUCUREȘTI:

 • 20 – 21 iunie 2020, orele 09.00 – 19.00.
 • Antrenamentul practic  va fi stabilit de comun acord cu cursanții, într-o perioadă ulterioară ieșirii din starea de urgență.
 • Examenul** cu comisia ANC**,  va fi stabilit după ieșirea din starea de urgență, conform OUG art.IX, pct.3.
 • Locația*:
  • Cursul teoretic – ONLINE, din fotoliul tău
  • Antrenamentul practic și examenul: la sediul CONFIDENT TRAINING – str. Uranus, nr. 132A, Sector 5, București, pentru hartă, click AICI.

 

* locația desfășurării examenului se poate schimba în funcție de numărul cursanților. Vă vom informa în timp util asupra eventualelor modificări.

** data desfășurării examenului va fi stabilită conform Ordonanței  32/30.03.2020 art.IX, alin. 3, după încheierea stării de urgență (metodologia de susținere online a examenului NU este aprobată de către Ministerul Educației). Vă vom informa în timp util asupra datei exacte de susținere a examenului la București.

 

Examenul este constituit din: o probă practică (prezentare scrisă și orală a unui studiu de caz) și o probă teoretică (test grilă).

 

Pentru detalii legate de desfășurarea cursului în alte orașe, click AICI.

 

TAXA de participare la cursul Career Coach:

Standardul de excelență este promisiunea noastră de valoare pentru fiecare dintre participanții la cursurile noastre! Nu ne-am propus să acordăm un certificat  profesional contra unui cost modic sau cât mai redus pentru a atrage clienți, ci să furnizăm valoare adăugată fiecărui cursant! Considerăm că este este principalul motiv care i-a determinat pe cei peste 2.500 de absolvenți să ne aleagă pe noi!

 • 950 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate.

 

REDUCERE VALABILĂ DOAR PENTRU PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ:

 • 450 lei/persoană – DOAR PENTRU CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ –  pentru plata anticipată (sau a avansului de 200 lei)  până la 5 iunie 2020 
 • 350 lei/persoană – DOAR PENTRU CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ – pentru înscriere împreună cu doi colegi și plată anticipată până la 5 iunie 2020 

 

La aceste tarife nu se aplică nicio altă reducere/voucher!!!

Fiecare absolvent primește un voucher în valoare de 200 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs Consilier Vocațional sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru, 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri (pentru susținerea cursului în sală), examenul și certificatul de specializare.

 

Nu există taxe ascunse în afara prețului afișat mai sus – taxa de examen este inclusă în tarif!

 

Modalități de plată:

 • prin transfer bancar în contul deschis la Banca Transilvania

 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania

 

Cerințe înscriere cu rezervarea locului la cursul Career Coach:

 • copie carte identitate
 • copie diplomă de licență (obligatoriu în științe socio-umane – asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie, drept – și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științe socio-umane)
 • copie certificat de naștere
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui)
 • achitarea integrală a taxei sau a unui avans de 200 lei pentru rezervarea fermă a locului (dupa confirmarea înscrierii din partea noastră)
 • toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea ”CONFORM CU ORIGINALUL”
 • declarație pe propria răspundere, semnată, că aveți acces la internet și resursele specifice pentru a urma cursul de acasă, valabil pentru cursanții care optează pentru varianta online.

 

Certificare  curs Consilier Vocațional – curs acreditat ANC:

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţareeuropeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier vocational”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Certificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

 

ÎNSCRIERE: completați FORMULARUL de mai jos

Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresa de email: contact@confidentbusiness.ro sau sunați-ne la tel.: 0756.310.661 sau 0759.824.657.

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

 

 

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL februarie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ianuarie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL decembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL septembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL iulie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL iunie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL aprilie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ianuarie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL septembrie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL august 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL mai 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL martie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL ianuarie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2016

Fotografii  CONSILIER VOCAȚIONAL martie 2016

FORMULAR INSCRIERE