Consilier Vocațional – Career Coach – un curs de specializare 

acreditat ANC Cod COR 242315

Dorești  DOAR un CERTIFICAT de Consilier Vocațional?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi și ceri EXIGENȚĂ?… PERFORMANȚĂ?

 Îți  dorești o CARIERĂ de SUCCES în consilierea profesională a celor care sunt în impas? 

Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

 

REDUCERE SUBSTANȚIALĂ doar pentru CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ!!!

 

Aceste zile în care renunțăm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

 

Tarif special doar pentru CURSUL ONLINE!!!

Acum, în perioada stării de alertă, există posibilitatea participării ONLINE la cursuri, inclusiv examenul va fi online!

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis online-live prin intermediul platformei zoom.us. Ce ai de făcut este să dai click pe link-ul primit după ce efectuezi plata și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți.

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

 

Mai mult decât atât, pentru că participi la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când se vor relua activitățile în sală (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON * pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT.

* Voucherul nu poate fi folosit la un curs care deja are tariful cu reducere și nu se poate cumula cu altă reducere.

– ai un tarif special doar pentru cursul PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ (vezi mai jos reducerea).

 

Participarea la cursul Consilier Vocațional (Career Coach) – curs acreditat ANC  oferă participanților o SPECIALIZARE garantată prin Diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și recunoscută la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

După parcurgerea cursului și dobândirea specializării Consilier Vocațional, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale,  persoane casnice aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Îi vei putea îndruma să își găsească vocația, să își crească încrederea în puterile proprii și cum ”să se vândă” cât mai bine.

Vei putea îndruma aceste categorii de persoane în dezvoltarea personală, vocațională și profesională, dezvoltarea cunoștințelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personală și socială.

 

CUI se adresează acest curs – Career Coach:

career coach

 • Persoanelor cu studii superioare, licențiate în științe socio-umane, asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie sau drept și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științele socio-umane care doresc să se specializeze în consiliere vocațională
 • Persoanelor care lucrează cu copii, adolescenți, adulți și doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul consilierii vocaționale și să obțină o atestare profesională în acest domeniu
 • Persoanelor care doresc să desfășoare o activitate independentă ca persoană fizică autorizată sau ca angajat în cadrul unor organizații, instituții
 • Persoanelor care își desfasoară activitatea în cadrul unor ONG-uri
 • Persoanelor care activează în domeniul resurselor umane, agențiilor de recrutare și plasare de personal
 • Cadrelor didactice care desfășoară activitate de consiliere vocațională în cadrul instituțiilor de învățământ.

 

BENEFICIILE participării la cursul Career Coach:

 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice, simțindu-te pregătit  să organizezi și să susții activități în domeniul consilierii vocaționale atât în cabinetul tău, cât și  în alte proiecte sau ca angajat al unei companii
 • Învățând direct de la un trainer cu experiență în lucrul cu oamenii, consiliere/orientare vocațională și în cariera și dezvoltare personală, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu experiența practică a formatorului
 • Vei afla despre oportunitățile de profesare și despre modalitățile de acces la clienți
 • CONFIDENT BUSINESS TRAINING eliberează DIPLOMELE de absolvire ale cursului Consilierului Vocațional – curs acreditat ANC în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București)
 • Vei obține specializarea de Consilier Vocațional, garantată printr-o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației, recunoscută în Uniunea Europeană
 • Colaborarea cu trainerul va continua și după obținerea certificatului de consilier vocațional și vei avea acces la supervizare telefonică gratuită pentru 3 ședințe.
 • Poți reveni să îți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare GRATIS (anunțând din timp pentru calibrarea cu locurile disponibile la curs).

TEMATICA ÎNTREGULUI CURS:

Metoda de predare, conținutul și antrenamentele sunt concepute în așa fel încât să fie ușor de asimilat de către participanți, astfel încât nimic din ce va fi la examen să nu fie în afara celor abordate în cadrul zilelor de training.

Designul cursului este realizat în așa fel încât imediat după curs să te simți pregătit să lucrezi cu primul tău client.

 

MODULUL 1

 • Consilierea vocațională: istoric, concept, beneficii și diferențe între consiliere vocațională și alte profesii conexe
 • Testare: aplicare / scorare / interpretare a unuia dintre testele vocaționale cel mai des utilizate, diferența dintre testele standardizate și cele nestandardizate, model  „Raport evaluare”
 • Abilitățile necesare consilierului vocațional: identificarea și înțelegerea acestora
 • Cadrul de desfășurare a procesului de consiliere: mediul de lucru și organizarea spațiului de lucru
 • Etapele procesului de consiliere: identificarea și înțelegerea acestora
 • Prima ședință: contractare, creare relației dintre consilier și client,  interviul inițial

 

MODULUL 2

 • Metode de lucru în consilierea vocațională: exerciții și alte metode practice
 • Strategii de căutare a unui loc de muncă: canale de recrutare, portofoliu și interviu de angajare
 • Principii de etică în consiliere vocațională 
 • Sesiune practică de role-play consilier – client, cu feedback pentru fiecare cursant, din partea colegilor și a trainerului
 • Discuții finaleconcluzii și indicații necesare realizării proiectului practic pentru examen

Feedback final și încheierea cursului.

 

Trainer Curs Consilier Vocațional:

Alina Stochiță – Alina este Trainer si Consilier in Cariera certificat Global Career Development Facilitator (GCDF), formator în cadrul Confident Business Training. Alina susține ”Consilier vocațional – curs acreditat ANC” de 5 ani în cadrul Confident Training. Cu experiență în domeniul resurselor umane, al dezvoltării profesionale și personale furnizând cursuri de specialitate și workshopuri pentru ONG-uri, organizații….Mai multe despre trainer AICI.

 

 

Datele de desfășurare a cursului Career Coaching:

BUCUREȘTI:

 • 21 – 22 noiembrie 2020, orele 09.00 – 19.00. La curs va fi anunțat programul de lucru individual și pregătirea practică.

Examenul:

se va susține ONLINE, în data de 23.11.2020, în intervalul orar 15.00 – 17.00 sau 17.00 – 19.00, conform INSTRUCŢIUNII din 28 mai 2020 privind autorizarea furnizorilor de formare profesională să desfăşoare programe de formare profesională a adulţilor în sistem on-line EMITENT: Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 464 din 2 iunie 2020.

Locația: ONLINE

Examenul este constituit din: o probă practică (prezentare scrisă și orală a unui studiu de caz) și o probă teoretică (test grilă).

Pentru detalii legate de desfășurarea cursului în alte orașe, click AICI.

 

 

Cerințe înscriere cu rezervarea locului la cursul Career Coach:

 • declarație pe propria răspundere, completată / semnată, că dețineți resursele specifice și acces la internet pentru a urma cursul ONLINE de acasă, transmisă cât de repede posibil, imediat după înscrierea la curs – detalii în mesajul primit după înscrierea efectivă!
 • copie carte identitate
 • copie diplomă de licență (obligatoriu în științe socio-umane – asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie, drept – și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științe socio-umane)
 • copie certificat de naștere
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui)
 • achitarea integrală a taxei de participare
 • toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea ”CONFORM CU ORIGINALUL”

 

 

TAXA de participare la cursul Career Coach:

Standardul de excelență este promisiunea noastră de valoare pentru fiecare dintre participanții la cursurile noastre! Nu ne-am propus să acordăm un certificat  profesional contra unui cost modic sau cât mai redus pentru a atrage clienți, ci să furnizăm valoare adăugată fiecărui cursant! Considerăm că este este principalul motiv care i-a determinat pe cei peste 2.500 de absolvenți să ne aleagă pe noi!

 • 950 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate.

 

REDUCERE VALABILĂ DOAR PENTRU PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ:

 • 600 lei/persoană – DOAR PENTRU CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ-  pentru plata anticipată până la 13 noiembrie 2020 
 • 500 lei/persoană – DOAR PENTRU CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ- pentru înscriere împreună cu doi colegi și plată anticipată până la 13 noiembrie 2020 

 

Pentru înscriere și detalii plată: 

                                                                                            click aici

 

Vom emite automat o factura proformă pentru care avem nevoie de:

 • adresa ta din CI – pentru persoană fizică
 • datele fiscale si adresă – pentru persoana juridică

– Te rugăm să specifici în mesajul tău de înscriere opțiunea de plată aleasă

– Vom corecta ulterior suma înscrisă pe factura proforma emisă conform specificațiilor tale

– Dacă ai mai participat la cursurile noastre și beneficiezi de un voucher valoric, te rugăm să menționezi valoarea voucherului și cursul la care ai participat și vei achita doar diferența de plată a taxei de participare

 

Fiecare absolvent primește un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs Consilier Vocațional sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru, 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri (pentru susținerea cursului în sală), examenul și certificatul de specializare.

Nu există taxe ascunse în afara prețului afișat mai sus – taxa de examen este inclusă în tarif!

 

Modalități de plată:

 • online sau prin transfer bancar
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania (doar la sediul nostru)

 

 

Certificare  curs Consilier Vocațional – curs acreditat ANC:

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţareeuropeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier vocational”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Certificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

 

                                                                                                       înscrie-te aici la curs

 

Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresa de email: contact@confidentbusiness.ro sau sunați-ne la tel.: 0756.310.661 sau 0733.558.031.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ONLINE octombrie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ONLINE septembrie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ONLINE iunie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ONLINE mai 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ONLINE aprilie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL februarie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ianuarie 2020

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL decembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL septembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL iulie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL iunie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL aprilie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ianuarie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL septembrie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL august 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL mai 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL martie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL ianuarie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2016

Fotografii  CONSILIER VOCAȚIONAL martie 2016