Consilier Vocațional este un curs de specializare 

autorizat ANC- Cod COR 242315

Dorești  DOAR un CERTIFICAT de Consilier Vocațional?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi și ceri EXIGENȚĂ?… PERFORMANȚĂ?

 Îți  dorești o CARIERĂ de SUCCES în consilierea profesională a celor care sunt în impas? 

Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

 

Participarea la cursul Consilier Vocațional – curs acreditat ANC  le oferă participanților o SPECIALIZARE garantată prin Diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și recunoscută la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

După parcurgerea cursului și dobândirea specializării Consilier Vocațional, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale,  persoane casnice aflate în căutarea unui loc de munca, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Îi vei putea îndruma să își găsească vocația, să își crească încrederea în puterile proprii și cum ”să se vândă” cât mai bine.

Vei putea îndruma aceste categorii de persoane în dezvoltarea personală, vocațională și profesională, dezvoltarea cunoștințelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personală și socială.

 

CUI se adresează cursul:

 

Consilier Vocațional – curs acreditat ANC se adresează:

 • Persoanelor cu studii superioare, licențiate în științe socio-umane, asistență socială, științele educației, psihologie, psihopedagogie sau drept și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științele socio-umane care doresc să se specializeze în consiliere vocațională;
 • Persoanelor care lucrează cu copii, adolescenți, adulți și doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul consilierii vocaționale și să obțină o atestare profesională în acest domeniu;
 • Persoanelor care doresc să desfășoare o activitate independentă ca persoană fizică autorizată sau ca angajat în cadrul unor organizații, instituții;
 • Persoanelor care își desfasoară activitatea în cadrul unor ONG-uri;
 • Persoanelor care activează în domeniul resurselor umane, agențiilor de recrutare și plasare de personal;
 • Cadrelor didactice care desfășoară activitate de consiliere vocațională în cadrul instituțiilor de învățământ.

 

BENEFICIILE participării la cursul Consilier Vocațional:

 • CONFIDENT TRAINING eliberează DIPLOMELE de absolvire ale Consilierului Vocațional – curs acreditat ANC în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București);
 • Vei obține specializarea de Consilier Vocațional atestată printr-o diplomă eliberată de Ministerul Muncii si Justiției Sociale, recunoscută în Uniunea Europeană;
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice, simțindu-te pregătit  să organizezi și să susții activități în domeniul consilierii vocaționale atât în cabinetul tău, cât și  în alte proiecte sau ca angajat;
 • Învățând direct de la un trainer cu experiență în lucrul cu oamenii, consiliere/orientare vocațională și în cariera și dezvoltare personală, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu experiența practică a formatorului;
 • Vei afla despre oportunitățile de profesare și despre modalitățile de acces la clienți;
 • Colaborarea cu trainerul va continua și după obținerea certificatului de consilier vocațional și vei avea acces la supervizare gratuită pentru 3 ședințe.
 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență;
 • Vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alt voucher.
 • După examen, vei avea posibilitatea să faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist în Consiliere Vocațională.
 • În masura locurilor disponibile, poți reveni să îți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare GRATIS, anunțându-ți intenția din timp.

 

Trainer Curs:

Alina Stochiță – este Trainer și Consultant în Cariera GCDF, formator în cadrul Confident Business Training. Alina susține ”Consilier vocațional – curs acreditat ANC” de 5 ani în cadrul Confident Training. Are experiență în domeniul resurselor umane, al dezvoltării profesionale și personale furnizând cursuri de specialitate și workshopuri pentru ONG-uri, organizații private și pentru publicul larg. Până în prezent a format peste 700 de consilieri vocaționali și a avut peste 1200 de participanți la trainingurile susținute de ea. Activitatea de consultant în cariera GCDF și-o desfășoară în cadrul asociațiilor de profil, al organizațiilor private, dar și în anumite proiecte europene, având până în prezent 500+ tineri și adulți consiliați vocațional. Mai multe despre trainer AICI.

 

DESFAȘURARE curs:

– BUCUREȘTI: 16-17 noiembrie 2019 , interval orar 09.00 – 19.00;  examen –  luni, 18 noiembrie, orele 17.30 examen cu comisia ANC.

Examenul este constituit din probă practică (prezentare scrisă și orală a unui studiu de caz) și probă teoretică (test grilă).

 

– Locația:

sediul Confident Business TrainingStr. Sabinelor, nr. 98, parter, ap. 1, Sector 5, București – click aici pentru hartă.

 

TAXA de curs:

Taxa de participare nu este chiar mică, dar participând la ACEST curs vei obține informațiile condensate și certificarea fără să aștepți câțiva ani și fără să trebuiască să plătești sume fabuloase pe cursuri de specialitate.

 • 900 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate.

REDUCERE:

 • 700 lei/persoană pentru înscriere și plată integrală sau a avansului de 200 lei  până la data de   1 noiembrie 2019;
 • 600 lei/persoană pentru înscriere împreuna cu doi colegi și plată integrală (sau a avansului) până la data de   1 noiembrie 2019;

 

Fiecare absolvent primește un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru, 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

Modalități de plată:

 • prin transfer bancar în contul deschis la Banca Transilvania
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania

Cerințe înscriere cu rezervarea locului:

 • copie carte identitate;
 • copie diploma de licență;
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui);
 • achitarea integrală a taxei sau a unui avans de 200 lei pentru rezervarea fermă a locului (dupa confirmarea înscrierii din partea noastră)
 • Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

 

GARANȚII:

 • Dacă după prima zi de curs sau înainte de examenul de acreditare nu vei fi mulțumit,  îți vom returna contravaloarea achitată, fără a-ți cere să justifici decizia luată. CONFIDENT BUSINESS TRAINING  își asumă responsabilitatea calității tuturor cursurilor livrate.
 • .
 • Dacă de la data absolvirii cursului prin examen nu primești certificatul de specializare la sediul nostru în maxim 10 zile lucrătoare, CONFIDENT TRAINING îți va returna 20 lei/zi începând cu cea de-a 11-a (garanție valabilă doar pentru București și nu se aplică pentru situațiile imputabile ANC).

Certificare  Consilier Vocațional – curs acreditat ANC:

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţareeuropeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier vocational”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Certificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

ÎNSCRIERE ȘI INFORMAȚII  Consilier Vocațional – curs acreditat ANC:

contact@confidentbusiness.ro;

Tel:0756.310.661 sau 0759.824.657 . Puteți să  realizați înscrierea completând FORMULARUL de mai jos.

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

 

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL septembrie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL iulie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL iunie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL aprilie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL ianuarie 2019

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL septembrie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL august 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL mai 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL martie 2018

Fotografii curs CONSILIER VOCAȚIONAL noiembrie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL aprilie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL ianuarie 2017

Fotografii curs CONSILIER VOCATIONAL iulie 2016

Fotografii  CONSILIER VOCAȚIONAL martie 2016

FORMULAR INSCRIERE