„Cel mai mare inamic al cunoașterii nu este ignoranța,

ci impresia că știi deja!!“

                                                                                                         STEPHEN HAWKING

 

 

Aceste zile în care renunțăm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

CONFIDENT BUSINESS TRAINING îți oferă posibilitatea participării online la cursuri – susținute în sistem de videoconferință și transmise live prin intermediul unei platforme online accesibilă pentru toți cursanții înscriși:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant înainte de începerea evenimentului

 

Mai mult de atât, pentru că ai participat la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când vei considera că te simți safe și confortabil (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT

 

 

Cursul micro MBA este pentru tine dacă:

– vrei să înveți cum să îți conduci afacerea spre succes, să eviți greșelile și blocajele, cum să ieși din impasul în care te afli!

– vrei să beneficiezi de esența MBA aplicată exclusiv pe proiectul tău de business sau în domeniul pe care-l manageriezi!

– vrei să lucrăm împreună la proiectul tău pentru a-l structura într-un plan de afaceri – BUSOLA care îți va arăta mereu

încotro este SUCCESUL!

 

Acest curs de Business Management are la bază informații teoretice și aplicații practice din:

-management strategic

-management financiar

-managementul performanței

-MKT și sales management

leadership

și vei afla ce și cum trebuie să faci de începând mâine pentru a-ți atinge viziunea de business!

 

BENEFICIILE participării la cursul micro MBA:

 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru aplicarea cu succes a metodelor învățate în  afacerea ta
 • Vei reuși să identifici punctele critice și astfel vei ști unde să intervii eficace pentru a corecta și eficientiza
 • Vei învață direct de la un trainer cu experiență vastă în management și business development, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu studiile de caz din activitatea ta practică;
 • Vei pleca acasă cu un business plan la care ai inceput deja să lucrezi, fără a trebui să mai aștepți luni de zile pentru a parcurge cursuri de „top”, fără să fie nevoie să plătesti prețuri exagerate (mari sau…mici!) pentru alte programe de business sau consultanță în afaceri.
 • Vei beneficia de follow-up /coaching cu formatorul pe teme legate de eventualele situații apărute  în activitatea ta antreprenorială (o sesiune gratuită);

 

Datele de desfășurare curs de Business Management: 

 • 3 – 4 Octombrie 2020, orele 09.00 – 17.00.

Locația: sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL – Str. Uranus, nr. 132A, sector 5,  București, pentru hartă, click AICI.

 

IMPORTANT pentru doritorii din alte orașe:  Cursul poate fi susținut și în alte orașe la cerere, condiția fiind completarea grupului de 12 participanți pentru a se justifica deplasarea formatorului.

Taxa de participare: 800 lei / persoană

 

REDUCERE:

 • 600 lei/persoană pentru înscriere și plată integrală până la data de 18 Septembrie 2020;
 • 500 lei/persoană pentru înscriere împreună cu un prieten și plată integrală până la data de 18 Septembrie 2020.

Taxa de participare include:

 • Activitatea de training
 • Suportul de curs
 • Fișele de lucru si materialele de training
 • Coffee-break-uri pentru fiecare zi de curs, gustări
 • Sesiunea de follow-up / coaching cu formatorul după absolvire, pentru situații specifice managementului afacerii tale.

 

Modalități de plată ale cursului Business Management:

 • prin transfer bancar în contul nostru deschis la Banca Transilvania
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania (doar la sediul nostru)

 

Trainer curs micro MBA: 

Cristian Cozma – trainer, dezvoltator și facilitator de cursuri inovatoare – management, vânzări și negociere, comunicare și leadership. După o carieră de peste 20 de ani în vânzări și management, perioadă în care a ocupat poziții executive în companii multinaționale cu activitate în sectorul automotive, producție și distribuție echipamente profesionale, alege calea antreprenoriatului dublată de activitatea de trainer și  facilitator….. mai multe detalii AICI.

 

Pentru orice alt detaliu suplimentar, ne puteți contacta la 0759.824.657 sau trimiteți-ne mesajul dumneavoastră la adresa de email office@confidentbusiness.ro. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.