Lucrător prin arte combinate

este un curs de formare profesională acreditat ANC – Cod COR 532903

Dorești  cumva DOAR un CERTIFICAT?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Ceri și oferi EXIGENȚĂ?… PERFORMANȚĂ?

Îți  dorești să devii un profesionist în formarea,

educarea și consilierea copiilor, a persoanelor aflate  în impas sau a celor cu nevoi speciale ?

Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

 

 

Aceste zile în care evităm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și va fi transmis onlinelive prin intermediul platformei zoom.us.

Trebuie doar să dai click pe link-ul primit după ce vei fi efectuat plata și te vei conecta cu trainer-ul și cu ceilalți participanți!

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

 

Mai mult decât atât, pentru că ne-ai ales pe noi, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când se vor relua activitățile în sală (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON*pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT.

* voucherul nu poate fi folosit la un curs cu tarif redus și nu se poate cumula cu alte vouchere sau promoții.

 

 

De ce  ”Lucrător prin arte combinate”? Pentru că artele – teatrul, pictura, muzica, dansul și jocul – sunt folosite ca instrumente de stimulare a activității neuronale centrale și periferice. Includerea metodelor din art-terapie (muzică, desen, joc, teatru etc.) în activitățile specifice domeniul educației, pedagogiei, asistenței sociale, psihoterapiei și recuperării medicale, au generat rezultate net superioare în atingerea obiectivelor (vezi studii aici). Arta reprezintă Medicina Sufletului, a Minții și a Trupului. Cu cât creativitatea și independența personală sunt mai crescute, cu atât anxietatea și teama sunt mai scăzute.

 

CUI se adresează cursul Lucrător prin arte combinate:

 • Persoanelor care au studii medii și celor cu studii superioare care activează în domeniul educației, medical, al psihologiei și psihopedagogiei, al asistenței sociale, logopediei, coaching-ului și dezvoltării personale, care doresc să dezvolte o carieră fie independentă, fie ca angajat al unei instituții sau companii;lucrator prin arte combinate
 • Persoanelor care prin natura profesiei lucrează cu adolescenți, copii și/sau adulți și doresc să își îmbogățească cunoștințele și abilitățile personale și profesionale de comunicare, interacțiune și îndrumare a acestora în procesul de dezvoltare personală;
 • Persoanelor care lucrează cu copii, adolescenți și adulți cu nevoi speciale (autism, sindrom Down și alte situații speciale);
 • Studenților, părinților, bonelor, bunicilor – oricărei persoane dornică de creștere personală, care vrea să dobândească competenţe de exprimare creativă prin arte combinate.

 

BENEFICIILE participării la cursul Lucrător prin arte combinate:

 • Vei dobândi competențe și abilități necesare desfășurării unor activități creative pentru stimularea și dezvoltarea personală a copiilor, adolescenților sau adulților – ședințe individuale sau de grup
 • Vei învăța de la doi traineri cu experiență în domeniu și vei putea aplica imediat tehnicile specifice, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență
 • CONFIDENT TRAINING eliberează certificatele de absolvire în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București);
 • Vei obține o certificare profesională garantată prin diploma acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației, recunoscută în Uniunea Europeană
 • Poți reveni să îți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare GRATIS (anunțând din timp pentru calibrarea cu locurile disponibile la curs).

 

COMPETENȚE obținute la finalul cursului Lucrător prin arte combinate:

 • Vei ști cum să pregătești eficient sesiunile de lucru
 • Vei învăța metode variate și creative de lucru cu beneficiarii tăi
 • Vei ști cum să aplici tehnicile de stimulare și dezvoltare prin mișcare, artă vizuală, muzică, teatru și joc
 • Vei învăța elemente importante pentru eficientizarea comunicării interpersonale și lucrului în echipă
 • Vei afla cum se planifică eficient activitățile în lucrul cu beneficiarii
 • Vei ști cum să monitorizezi evoluția beneficiarului
 • Te vei dezvolta tu însuți la nivel personal
 • Vei dobândi abilități și know-how pentru a contribui la binele semenilor tăi – acelora care au nevoie de oameni ca tine în viața lor

 

TEMATICĂ curs Lucrător prin arte combinate:

Ziua I –  9.00 – 19.00

Orele 9.00 – 13.00

 1. Rolul artelor în stimularea fizică, psihică, mentală; beneficiile și scopul programelor de lucru prin arte combinate;
 2. Nevoile de bază– după nevoile fiziologice, orice persoană – mică sau mare – are nevoie să: se simtă în siguranță, să simtă că aparține unui grup/familie, să se simtă respectat. Sesiune de Autorespect și Bună comunicare și relaționare cu ceilalți;

Pauza de masă – 13.00 – 14.00

Orele 14.00 – 19.00

 1. Stimularea prin joc și mișcare – pentru dezvoltarea armonioasă în plan fizic, psihic și motor dar și pentru dezvoltarea abilităților sociale. Jocul ca instrument pedagogic folosit în achizitionarea de cunoștințe, construirea de relații, modelarea comportamentală și atitudinală. Exemplificarea de activități de lucru prin joc.
 2. Stimularea kinestezică. Rolul simțurilor în stimularea dezvoltării. Conștientizarea relației cu mediul înconjurător și cu ceilalți, autocunoaștere. Exemplificarea de activități care stimulează simțurile.

 

Ziua a II-a – Orele 9.00 – 19.00

Orele 9.00 – 13.00

 1. Stimularea prin muzică – improvizația vocală sau instrumentală; exprimarea emoțiilor cu ajutorul sunetelor și ritmurilor. Muzica – instrument de comunicare. Stimularea prin muzică nu necesită cunoștințe muzicale. Exemplificarea de activități de stimulare cu ajutorul muzicii.
 2. Stimularea prin arte vizuale: desenul, pictura, modelajul, colajul. Folosirea materialelor: lut, plastilină, făină, bețișoare, acuarele, creioane colorate, vopsea într-un mod creativ. Creația artistică spontană – expresie a identității personale fără constrângeri; posibilitatea de a fi văzut, descoperit și apreciat într-un mod cu totul surprinzător.

Pauza de masă – 13.00 – 14.00

Orele 14.00 – 19.00

 1. Stimularea prin teatru – improvizație cu temă sau fără temă, ridiculizarea temerilor sau a anumitor persoane în sensul de a descrește emotivitatea exagerată față de acestea; posibilitatea de a trăi și alte roluri decât cele cu care suntem obișnuiți, posibilitatea de a intra în ”papucii celorlalți” și de a vedea mai obiectiv, 360 de grade ceea ce de obicei este doar un ”punct de vedere”. Role-play, role-training. Jocuri, roluri, amuzament.
 2. Recapitulare, concluzii, sesiune de întrebări și răspunsuri. Indicații pentru realizarea temei practice pentru examen.

 

EXAMENUL DE ACREDITARE constă într-un:

 • test grilă (partea teoretică) și
 • examen practic (realizarea unui proiect de sesiune de lucru folosind metodele de arte combinate învățate la curs).

Proiectul practic se va preda tipărit pe hârtie (sau transmis pe email).

 

 

TRAINERI:

  1. Ana-Maria Anghelescu, trainer, psiholog și life coach este specializată în Antropologie Culturală și masterand al programului de Pedagogii Alternative și Arte Teatrale în Educație – FPSE București, precum și al programului M.Soc.Sci. Child Studies – Linkoping University, Suedia…Mai multe despre trainer AICI.
  2. Elena Cozma, trainer, coach, psiholog și psihoterapeut principal. Experiență: peste 10.000 ore de coaching, consiliere și psihoterapie cu clienți, 2.000 ore de lucru cu grupuri de studenți la psihologie, participanți la workshop-uri și grupuri de dezvoltare personală. Formare ca psihoterapeut în Psihodrama și Hipnoză clinică, relaxare și…. Mai multe despre trainer AICI.

 

 

Datele de desfășurare CURS acreditat ”Lucrător prin arte combinate”:

 • 20 – 21 februarie 2021, orele 09.00 – 19.00, examen miercuri, 24.02.2021. La curs va fi anunțat programul de lucru individual și pregătirea practică.
 • 20 – 21 martie 2021, orele 09.00 – 19.00, examen marți, 23.03.2021. La curs va fi anunțat programul de lucru individual și pregătirea practică.

 

Examenul:

se va susține online, în intervalul orar 17.00 – 19.00, conform INSTRUCŢIUNII din 28 mai 2020 privind autorizarea furnizorilor de formare profesională să desfăşoare programe de formare profesională a adulţilor în sistem on-line EMITENT: Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 464 din 2 iunie 2020.

Locația: ONLINE

Examenul este constituit din: o probă practică (prezentare scrisă și orală a unui studiu de caz) și o probă teoretică (test grilă).

Pentru detalii legate de desfășurarea cursului în orașe, click AICI.

 

 

CERINȚE înscriere fermă cu rezervarea locului:

 • declarație pe propria răspundere, completată / semnată, că dețineți resursele specifice și acces la internet pentru a urma cursul ONLINE de acasă, transmisă cât de repede posibil, imediat după înscrierea la curs – detalii în mesajul primit după înscrierea efectivă!
 • copie carte identitate;
 • copie diplomă bacalaureat (sau licență);
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui);
 • achitarea integrală a taxei de participare
 • toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea ”CONFORM CU ORIGINALUL

 

TAXA de participare curs Lucrător prin arte combinate:

Standardul de excelență este promisiunea noastră de valoare pentru fiecare dintre participanții la cursurile noastre! Nu ne-am propus să acordăm un certificat  profesional contra unui cost modic sau cât mai redus pentru a atrage clienți, ci să furnizăm valoare adăugată fiecărui cursant! Considerăm că este principalul motiv care i-a determinat pe cei peste 2.500 de absolvenți să ne aleagă pe noi!

 • 900 lei lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate.

 

REDUCERE VALABILĂ DOAR PENTRU PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ:

 • 600 lei/persoană – DOAR PENTRU CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ-  pentru plata anticipată până la 6 februarie 2021 (respectiv 8 martie 2021 pentru cursul din 20-21.03.2021)
 • 500 lei/persoană – DOAR PENTRU CURSUL PROGRAMAT ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ- pentru înscriere împreună cu doi colegi și plată anticipată până la 6 februarie 2021 (respectiv 8 martie 2021 pentru cursul din 20-21.03.2021)

 

 

Pentru înscriere și detalii plată curs februarie 2021: 

            

           înscriere curs feb. 2021

 

 

Pentru înscriere și detalii plată curs martie 2021: 

 

             înscriere curs mar. 2021

 

 

 

Vom emite automat o factura proformă pentru care avem nevoie de:

 • adresa ta din CI – pentru persoană fizică
 • datele fiscale si adresă – pentru persoana juridică

– Te rugăm să specifici în mesajul tău de înscriere opțiunea de plată aleasă

– Vom corecta ulterior suma înscrisă pe factura proforma emisă conform specificațiilor tale

– Dacă ai mai participat la cursurile noastre și beneficiezi de un voucher valoric, te rugăm să menționezi valoarea voucherului și cursul la care ai participat și vei achita doar diferența de plată a taxei de participare

 

Modalități de plată:

 • online sau prin transfer bancar
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania (doar la sediul nostru)

 

Fiecare absolvent primește un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 

Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs Lucrător prin arte combinate sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru (pentru cursul susținut în sală), 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri (pentru cursul susținut în sală), examenul și certificatul de specializare.

Nu există taxe ascunse în afara prețului afișat mai sus – taxa de examen este inclusă în tarif!

 

 

Certificare curs Lucrător prin arte combinate :

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Certificatul de la CONFIDENT TRAINING are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.Autorizatie ANC
 2. Un certificat de specializare pentru profesia ”Lucrător prin arte combinate”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor VârstnicePentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă minim STUDII MEDII FINALIZATE. Diploma este necesară în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment descriptiv al Certificatului profesional.

 

 

Optează pentru seria lunii februarie 2021:

                                                                                                     

               înscriere curs feb. 2021

 

sau, pentru luna martie 2021:

 

               înscriere curs mar. 2021

 

 

Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresa de email: contact@confidentbusiness.ro sau sunați-ne la tel.: 0756.310.661 sau 0733.558.031.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

 

Fotografii curs ONLINE noiembrie 2020

Fotografii curs ONLINE octombrie 2020

Fotografii curs ONLINE septembrie 2020

Fotografii curs ONLINE august 2020

Fotografii curs ONLINE iunie 2020

Fotografii curs ONLINE mai 2020

Fotografii curs ONLINE aprilie 2020

Fotografii curs  febrarie 2020

Fotografii curs  ianuarie 2020

Fotografii curs  decembrie 2019