Managementul Vânzărilor – Sales Management

Un curs pentru profesioniștii din vânzări

„Există două tipuri de oameni în comunitatea de afaceri: cei care produc rezultate și cei care îți prezintă motivele pentru care nu le obțin!”

- Peter Drucker

Cursul ”Managementul Vânzărilor” se adresează persoanelor care activează în acest domeniu plin de provocări fie ca antreprenor, (viitor) manager sau angajat – membru al unei echipe de vânzări. Performanța în activitatea de vânzare aduce satisfacții materiale și profesionale, iar pentru cei ambițioși creștere, promovare și dezvoltarea carierei.

Tarif special pentru varianta ONLINE a cursului!

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis online prin intermediul platformei zoom.us. Tot ce ai de făcut este să dai un simplu „click” pe link-ul primit de la noi și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți!

…și pentru că alegi să participi la curs în varianta ONLINE, vei putea să:

* Voucherul are o valabilitate de 12 luni și nu poate fi folosit pentru un curs cu tarif redus sau cu altă promoție.

Standardul de excelență este promisiunea noastră de valoare pentru fiecare dintre participanții la cursurile noastre! Nu ne-am propus să acordăm un certificat  profesional contra unui cost modic sau cât mai redus pentru a atrage clienți, ci să furnizăm valoare adăugată fiecărui cursant! Considerăm că este este principalul motiv care i-a determinat pe cei peste 6.000 de absolvenți să ne aleagă

  • ofertă personalizată

Traineri curs

Managementul Vânzărilor

Cristian Cozma

Trainer și autor de cursuri, business coach și consultant în management organizațional și antreprenorial, cu o experiență de peste 25 de ani de management executiv în mediul corporatist.

Locație: ONLINE, pe platforma zoom.us

Vom informa în  mod explicit dacă și când vom susţine cursul live – în sală, la sediul nostru din Str. Uranus, nr. 132A, sector 5,  București, pentru hartă, click AICI.

Galerie Cursuri

Formular inscriere curs

Managementul Vânzărilor

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresele de email: office@confidentbusiness.ro; contact@confidentbusiness.ro, la telefon 0759.824.657 sau trimite-ne un mesaj prin formularul de contact de mai jos.