„Ce poate fi măsurat, poate fi îmbunătățit!”

 Peter Drucker

 

Aceste zile în care renunțăm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

CONFIDENT BUSINESS TRAINING îți oferă posibilitatea participării online la cursuri – susținute în sistem de videoconferință și transmise live prin intermediul unei platforme online accesibilă pentru toți cursanții înscriși:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant înainte de începerea evenimentului

 

Mai mult de atât, pentru că ai participat la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când vei considera că te simți safe și confortabil (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT

 

 

metoda VIP de analiză este un instrument managerial adecvatcomplet și complex pe care sistemele ERP actuale nu-l oferă decât limitat sau parțial și are scopul de a identifica cu maximă acuratețe punctele critice din activitatea firmei dvs. asupra cărora trebuie intervenit.

Confident Business Training  își propune să furnizeze servicii și metode inovative pentru clienții săi și completează serviciul de consultanță cu posibilitatea susținerii de traininguri personalizate pentru managerii implicați în activitățile operaționale și de vânzări, pentru antreprenori si membrii managementului corporatist.

 

Majoritatea companiilor sau profesioniștilor care oferă consultanță în management oferă soluții bazate fie pe teorii financiare și / sau manageriale clasice, uneori inovative, dar pentru care aplicabilitatea, implementarea și monitorizarea rezultatelor este inexistentă sau prea puțin palpabilă sau măsurabilă. Metoda VIP are aplicabilitate imediată, cu posibilitatea asimilării de către managementul direct al activității comerciale sau firmei, permite monitorizarea periodică și măsurarea exactă a îmbunătățirilor și rezultatelor obținute în urmă folosirii sale.

După implementarea acțiunilor corective și  adoptarea de măsuri organizaționale, financiare și MKT, rezultatele sunt măsurabile și beneficiile se regăsesc în eficientizarea activităților și creșterea profitabilității.

Metoda VIP poate fi asimilată și aplicată de către managementul operațional al oricărei companii, de către managementul direct al oricărei afaceri sau folosit pentru orice afacere de start up sau care se află într-un impas comercial și caută soluții „salvatoare”.

BENEFICIILE participării la cursul metoda VIP:

 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru aplicarea cu succes în cariera sau afacerea ta a metodei VIP;
 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă o strategie simplă construită în ani de studii și experiență;
 • Vei reuși sa identifici punctele critice din afacerea sau activitatea ta și vei ști unde sa intervii eficace pentru a corecta si eficientiza
 • Vei învață direct de la un trainer cu experiență vastă în managementul vânzărilor, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu studiile de caz din activitatea să practică;
 • Vei putea beneficia de follow-up /coaching gratuit cu formatorul pentru o sesiune, pe teme legate de eventualele situații apărute în activitatea ta managerială sau antreprenorială;

Trainingul este adaptabil și se poate personaliza în funcție de sectorul de activitate și particularitățile fiecărei companii în parte.

 

Datele de desfășurare ale cursului metoda VIP: 

 • 17 Octombrie 2020, 09.00 – 19.00.

 

Locația: ONLINE

 

Taxa de participare:   400 lei / cursant.

 

REDUCERI:

 • 300 lei/persoană pentru înscriere și plată integrală până la data de 2 octombrie 2020;
 • 200 lei/persoană pentru înscriere împreună cu un prieten și plată integrală până la data de 2 octombrie 2020.

 

Taxa de participare include:

 • Activitatea de training
 • Suportul de curs
 • Fișele de lucru si materialele de training
 • Coffee-break-uri pentru fiecare zi de curs, gustări (pentru sesiunile în sală)
 • Sesiunea de follow-up / coaching cu formatorul după absolvire, pentru situații specifice managementului afacerii tale.

Modalități de plată:

 • prin transfer bancar în contul nostru deschis la Banca Transilvania
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania

 

Trainer curs:

Cristian Cozma – trainer, dezvoltator și facilitator de cursuri inovatoare – management, vânzări și negociere, comunicare și leadership. După o carieră de peste 20 de ani în vânzări și management, perioadă în care a ocupat poziții executive în companii multinaționale cu activitate în sectorul automotive, producție și distribuție echipamente profesionale, alege calea antreprenoriatului dublată de activitatea de trainer și  facilitator….. mai multe detalii AICI.

 

 

Pentru ofertă detaliată sau orice alte informații suplimentare, așteptăm mesajele dumneavoastră la adresele de email:

office@confidentbusiness.ro; contact@confidentbusiness.ro sau la telefon 0759.824.657

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.