„Ce poate fi măsurat, poate fi îmbunătățit!”

 Peter Drucker

 

metoda VIP de analiză este un instrument managerial adecvatcomplet și complex pe care sistemele ERP actuale nu-l oferă decât limitat sau parțial și are scopul de a identifica cu maximă acuratețe punctele critice din activitatea firmei dvs. asupra cărora trebuie intervenit.

Confident Business Training  își propune să furnizeze servicii și metode inovative pentru clienții săi și completează serviciul de consultanță cu posibilitatea susținerii de traininguri personalizate pentru managerii implicați în activitățile operaționale și de vânzări, pentru antreprenori si membrii managementului corporatist.

 

Majoritatea companiilor sau profesioniștilor care oferă consultanță în management oferă soluții bazate fie pe teorii financiare și / sau manageriale clasice, uneori inovative, dar pentru care aplicabilitatea, implementarea și monitorizarea rezultatelor este inexistentă sau prea puțin palpabilă sau măsurabilă. Metoda VIP are aplicabilitate imediată, cu posibilitatea asimilării de către managementul direct al activității comerciale sau firmei, permite monitorizarea periodică și măsurarea exactă a îmbunătățirilor și rezultatelor obținute în urmă folosirii sale.

După implementarea acțiunilor corective și  adoptarea de măsuri organizaționale, financiare și MKT, rezultatele sunt măsurabile și beneficiile se regăsesc în eficientizarea activităților și creșterea profitabilității.

Metoda VIP poate fi asimilată și aplicată de către managementul operațional al oricărei companii, de către managementul direct al oricărei afaceri sau folosit pentru orice afacere de start up sau care se află într-un impas comercial și caută soluții „salvatoare”.

BENEFICIILE participării la cursul metoda VIP:

 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru aplicarea cu succes în cariera sau afacerea ta a metodei VIP;
 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă o strategie simplă construită în ani de studii și experiență;
 • Vei reuși sa identifici punctele critice din afacerea sau activitatea ta și vei ști unde sa intervii eficace pentru a corecta si eficientiza
 • Vei învață direct de la un trainer cu experiență vastă în managementul vânzărilor, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu studiile de caz din activitatea să practică;
 • Vei putea beneficia de follow-up /coaching gratuit cu formatorul pentru o sesiune, pe teme legate de eventualele situații apărute în activitatea ta managerială sau antreprenorială;

 

Datele de desfășurare ale cursului metoda VIP: 

 • 29 – 30 Noiembrie 2019, 09.00 – 17.00.

 

Locația: Sediul CONFIDENT TRAINING: Str. Sabinelor, nr. 98, parter, ap. 1, sector 5, București.

 

Taxa de participare:   690 lei / cursant.

 

REDUCERE:

 • 590 lei/persoană pentru înscriere și plată integrală până la data de 1 noiembrie 2019;
 • 490 lei/persoană pentru înscriere împreună cu un prieten și plată integrală până la data de 1 noiembrie 2019.

Taxa de participare include:

 • Activitatea de training
 • Suportul de curs
 • Fișele de lucru si materialele de training
 • Coffee-break-uri pentru fiecare zi de curs, gustări
 • Sesiunea de follow-up / coaching cu formatorul după absolvire, pentru situații specifice managementului afacerii tale.

Modalități de plată:

 • prin transfer bancar în contul nostru deschis la Banca Transilvania
 • numerar sau cu card bancar la sediul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL
 • în trei rate bancare pentru posesorii de carduri de credit STAR BT emise de Banca Transilvania

 

Trainer curs: Cristian Cozma

Cristian Cozma a activat în domeniul vanzărilor peste 15 de ani, ocupând poziții  de top management și executive în companii multinaționale cu activitate în distribuție și producție din sectoarele automotive, bunuri de larg consum, produse și echipamente igienă profesională…. mai multe detalii AICI. 

 

Trainingul este adaptabil și se poate personaliza în funcție de sectorul de activitate și particularitățile fiecărei companii în parte.

Pentru ofertă detaliată sau orice alte informații suplimentare, așteptăm mesajele dumneavoastră la adresele de email:

office@confidentbusiness.ro; contact@confidentbusiness.ro sau la telefon 0759.824.657

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

FORMULAR INSCRIERE