“Cea mai importantă călătorie din viață este aceea în care te întâlnești cu ceilalți oameni la jumătatea drumului.”

                                                                                                          Henry Boyle

 

 

În contextul actual, ca organizator de cursuri și training-uri, ne preocupăm să asigurăm condițiile optime de igienă și dezinfectare a locațiilor în care se vor susține evenimentele noastre! Considerăm că măsurile de precauție și igienă recomandate de autorități trebuie respectate fără excepție, dar și dublate de reponsabilitatea individuală http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/

Astfel, fiecare participant la cursurile noastre din sală:

– va avea la dispoziție soluții pentru dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor de contact

– va păstra o distanță de minim 1m față de ceilalți cursanți

– va completa un protocol de participare prin care declară (pe propria răspundere) că nu are simptome de răceală și nu a călătorit în ultimele 20 de zile în zonele afectate de coronavirus.

Ne aliniem astfel măsurilor preventive și de protecție împotriva răspândirii  coronavirus, oferindu-le participanților posibilitatea de a beneficia de o experiență de training de calitate și sigură.

 

 

CONFIDENT BUSINESS TRAINING  include posibilitatea participării online la cursurile susținute în sistem de videoconferință live. Aceste zile în care renunțăm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

Cursurile noastre se vor susține într-o sala de conferință, cu un număr limitat de participanți și vor fi transmise live pentru cei care vor să le urmărească de acasă prin intermediul platformei online. Vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs live, formatorul iți poate răspunde în timp real la întrebări și vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalti cursanți.

Suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant înainte de începerea evenimentului!

 

 

 

Cursul de Negociere se adresează persoanelor care activează în vânzări – fie ca antreprenori, manageri sau angajați, membri unei echipe de vânzări – dar nu numai lor, ci oricui dorește să-și imbunătățească abilitățile de negociator!

Negocierea este decisivă atât în procesul de vânzare, cât și în viata personală,  succesul aducând satisfacții materiale și profesionale, iar pentru cei ambițioși creștere, promovare și dezvoltarea carierei sau afacerii.

 

Beneficiile participării la cursul de negociere sunt:

 • conștientizarea și înțelegerea comportamentelor de cumpărare
 • adoptarea unei atitudini proactive în procesul de negociere
 • structurarea eficientă a procesului de negociere
 • cum sa îti atingi obiectivele la o negociere

 

Temele abordate de-a lungul cursului sunt:

 • Planificarea negocierii
 • Identificarea modalităților de abordare a clienților în funcție de tipologia lor comportamentală
 • Cum să îți crești increderea în sine
 • Limbajul -verbal, non verbal și para verbal
 • Cum să câștigi încrederea clientului
 • Tehnici de negociere
 • Depășirea obiecțiilor clientului

 

Trainer: 

Cristian Cozma – trainer, dezvoltator și facilitator de cursuri inovatoare – management, vânzări și negociere, comunicare și leadership. După o carieră de peste 20 de ani în vânzări și management, perioadă în care a ocupat poziții executive în companii multinaționale cu activitate în sectorul automotive, producție și distribuție echipamente profesionale, alege calea antreprenoriatului dublată de activitatea de trainer și  facilitator….. mai multe detalii AICI. 

 

Trainingul „Negociere” se poate adapta și personaliza în funcție de sectorul de activitate și particularitățile oricărei companii.

Pentru ofertă personalizată sau orice alt detaliu suplimentar, ne puteți contacta la 0759.824.657 sau trimiteți-ne mesajul dumneavoastră la adresa de email office@confidentbusiness.ro. 

FORMULAR INSCRIERE