preloder

Eliza Nițescu – Consultant în comunicare, trainer, speaker, moderator, realizator TV

Motto: “Învățarea este dependentă de stare.”

ACTIVITATEA ÎN DOMENIUL COMUNICĂRII

Eliza Nițescu și-a petrecut 16 ani în lumea provocatoare, captivantă și energizantă a comunicării, fie că s-a aflat în fața clienților exigenți, a cursanților, în fața publicului sau a camerei de luat vederi și telespectatorilor.

A activat ca Manager de Comunicare  (timp de 12 ani a fost angajată în corporație) și a experimentat din plin lumea prezentărilor lipsite de energie și impact.

Și-a șlefuit abilitatea de a vorbi în public prin multitudinea discursurilor ținute, a cursurilor predate, emisiunilor TV realizate și moderate, a interviurilor luate persoanelor obișnuite sau personalităților din lumea sportului, artei sau afacerilor.

Astăzi își pune în valoare experiența dobândită susținând cursuri de public speaking, expresivitate sau improvizație, prin care învață participanții cum să dobândească încrederea și tehnicile potrivite pentru a construi discursuri memorabile.

Din apreciere pentru discursul public, este și organizator al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx susținut în aer liber din România.

Realizările cele mai valoroase: 4 discursuri pe scena TEDx, manual de public speaking, audio book de public speaking, organizare TEDxFloreasca, dar mai ales – peste 500 de cursanți absolvenți ai cursurilor sale.

CÂTEVA DINTRE COLABORĂRILE ACTUALE

Speaker și moderator Business Days, cel mai mare și longeviv eveniment pentru afaceri din România

Moderator și realizator la BiziLiveTV, primul canal de live stream dedicate mediului antreprenorial

Lector și editor la Respiro Learning

ARII DE COMPETENȚĂ ȘI DE TRAINING:

Comunicare în public (consiliere, speech evaluation & design, keynote speaking, moderare evenimente, public speaking coaching)

Consiliere comunicare corporate

Comunicare în mass media (realizare și moderare emisiuni radio și TV, comunicate de presă, articole, conferințe de presă)

Marketing și PR

Project management

Community management

Fundraising

OMUL DIN SPATELE SCENEI ȘI ECRANULUI

În timpul liber, Eliza este pasionată de expedițiile de mare altitudine. În prezent este implicată în proiectul 7Summits, care presupune escaladarea celui mai înalt vârf de pe fiecare continent al Planetei. Cea mai importantă reușită personală în alpinism este escaladarea vârfului Aconcagua (America de Sud, 6.962 m), care este cel mai înalt munte de pe Terra, în afara continentului asiatic.

Iubește activitățile de implicare socială și este fondatorul ONG-ului TOTUL ESTE POSIBIL, alături de alți 2 prieteni, cei 3 propunându-și ca prin proiectele asociației să susțină performerii de top în diverse domenii, precum: sport, educație, artă sau cultură.