preloder

De formare psiholog și sociolog, Iulia face parte din echipa specialiștilor CONFIDENT BUSINESS, un trainer determinat, meticuos și foarte riguros în ceea ce privește calitatea cursurilor susținute de ea. Îi place să pună totul la punct în cel mai mic detaliu și are un bagaj enorm de studii de caz pe care le folosește pentru a completa informația teoretică. Hobby-ul ei principal este psihologia și dezvoltarea personală, așa că pentru ea a se specializa este echivalent cu a trăi: psihoterapie integrativă, psihologie organizațională, psihologie clinică, consiliere dezvoltare personală, consiliere vocațională.  Are o experiență de peste 5 ani în susținerea de cursuri, training-uri, dezvoltare personală, atât individuală, cât și de grup / echipe. Ca și psiholog organizațional și psiholog clinician, Iulia are compentență în testarea personalității utilizând teste psihometrice specifice și oferind coaching, dezvoltare personală personalizată pe baza rezultatelor obținute.

ARII DE COMPETENȚĂ:

Training:
– Managementul stresului în mediul organizațional
– Tehnici de învațare eficientă
– Adaptarea la un nou statut în cadrul oganizației – trecerea de la poziția de specialist la cea de manager (la cerere coaching individual)
– Rezolvarea de probleme
– Motivare si recompensă

Evaluarea psihometrică a personalitații angajaților

Evaluarea stilului de comunicare, gradului de acceptare a celorlalți – atât de important atunci când lucrăm în echipă, evaluarea nivelului de stres. Plecând de la rezultatele obținute, programul de coaching individual sau de echipă va fi personalizat în acord cu obiectivele propuse.

Coaching și dezvoltare personală indiviuală

Consiliere vocațională

Deviza inspirationala: INVATA. CRESTI. INDRUMA