preloder

Mihaela Mathe: Public Speaking Trainer & Autor, Fondator Speakers Junior, Executive Manager

Motto: “Totul în joc, nimic în joacă. “

PUBLIC SPEAKER & TRAINER PUBLIC SPEAKING

Cu peste 500 de ore experiență acumulate în calitate de public speaker, Mihaela se concentrează în principal să participe la evenimente educaționale, fiind invitată la diferite conferințe organizate de instituții private sau guvernamentale pentru dezvoltarea sistemului educațional.

În calitate de formator participă la diverse programe de formare specifice domeniului de comunicare în public concepute pentru adulți, însă unul dintre proiectele de suflet pe care le coordonează este dedicat copiilor. În calitate de fondator al comunității de practică Speakers Junior, proiect dezvoltat în două orașe: București și Brașov, Mihaela îi coordonează pe cei mici în dezvoltarea abilităților de comunicare în public.  Este o persoană care iubește să facă diferența în viața copiilor.

Autor al primului manual cu tehnici de vorbit în public dedicat copiilor și adolescenților: „De la cuvânt la mesaj: ABC-ul vorbitului în public, Mihaela,
este o persoană deschisă, prietenoasă și plină de resurse, optimistă pentru toate lucrurile din viață. Are o abilitate excelentă de a-i motiva pe cei din jur  pentru a atinge un anumit obiectiv la timp și cu excelență.

EXECUTIVE MANAGER

Companie: One Smart Star Romania

Cu o experiență în domeniul managementului de peste 15 ani, Mihaela este pilonul central care ajută companiile internaționale să-și dezvolte serviciile pe piața locală, punând în aplicare strategiile lor de afaceri și transformând performanța companiei, accelerând productivitatea operațională și oferind excelență prin satisfacția clienților.

ARII DE COMPETENȚĂ ȘI DE TRAINING:

Comunicare în public

Consiliere dezvoltare personală – public speaking

Consiliere comunicare eficientă în cadrul companiilor

Management

Coaching

Mediere și relații publice