După zece ani de carieră în vânzări, doi ani de călătorii în jurul lumii, 43 de țări vizitate şi o viaţă întreaga de observare a minţii şi a corpului omenesc, Polixenia a început călătoria pe drumul coaching-ului. Este o persoană care a dedicat mulţi ani propriei dezvoltări personale, care consideră coaching-ul a fi o cale minunată de a întoarce şi direcționa din experiența şi informațiile acumulate spre folosul celorlalți.
Astăzi, Polixenia este instructor de yoga, personal trainer şi life coach, iar prin intermediul certificarilor internaţionale obţinute (formare profesionala cu Marisa Peer, Harv Eker, Robin

Sharma si Rich Litvin), a zecilor de cărţi de specialitate asimilate și al sutelor de ore de consiliere și training cu clienții, Polixenia ne oferă repere şi puncte de sprijin pentru a depăși obstacolele care ne împiedică să obţinem ce ne dorim şi să construim o punte între locul în care ne aflăm acum şi cel în care visăm să fim.
„Studiez continuu comportamentul uman, citesc, aprofundez, explorez, cercetez mai mult decât clienții mei. Investesc aproape tot timpul pe care îl am pentru asta si călătoresc în diferite locuri, ca parte a procesului meu de dezvoltare personală și profesională. Când fac cunoștință cu un client, îl întreb la ce fel de viața visează și ce îl împiedică să nu o aibă, apoi îl ajut să viseze mai mult, pentru ca la final să vadă cum ar putea ajunge să-și îndeplinească obiectivul. Oamenii ajung să vadă lucrurile diferit, iar când perspectiva asupra vieții se schimbă, viața însăși se schimbă.”

ARII DE COMPETENȚĂ:                                                                              

  • life&personal coach
  • Creativitate și gândire laterală
  • Inteligență emoțională
  • (auto)Motivație