Denisa Petre, Craiova – Manager Vanzari, Consilier dezvoltare personala

“Am luat decizia de a participa la cursul “consiliere dezvoltare personala” doar pentru ca un prieten psiholog imi tot vorbea de oportunitatea extraordinara oferita de acest domeniu.
Nu am fost deloc convinsa, mai ales cand am realizat ce informatie vasta contine.
Mi se parea imposibil sa poti aprofunda ceva de acest gen in doar 4 zile.
Nu mai sunt superficiala de mult si nu imi place sa dau doar…bife in nimic.
Am primit oferta trimisa mai multor psihologi si am decis ca este timpul sa ma inscriu la Elena Cozma.
Ma atragea un singur lucru si anume faptul ca la final voi primi diploma si apoi ma voi pregati singura ca sa pot ajunge expert.
Nici nu concepeam sa nu trec bine de proba teoretica si la practica mi-am propus sa exploatez experienta mea in coaching ca manager.
Insa surpriza maxima a fost sa gasesc in trainer un om minunat si un profesionist desavarsit, capabil sa impartaseasca mai mult decat informatii de baza: experienta, tips and tricks acumulate personal, (ceea ce e aproape imposibil in…tagma psihologilor!) deschidere maxima, empatie, suflet, suflet, suflet….
Am experienta uriasa in particparea la zeci de cursuri din toate domeniile dar pot spune ca la acesta castigul meu a fost maxim.
Nu am simtit cum trec orele pentru ca Elena a stiut sa ne capteze permanent atentia si a fost minunat, util, interactiv. Ce a fost surprinzator? Am invatat “din clasa”enorm!
Si teorie. Si practica. Am fost mandra de mine la ambele probe si am obtinut punctaj maxim dar asta se datoreaza in mare parte Elenei.
Va recomand cu toata responsabilitatea si din tot sufletul sa participati la cursurile Elenei Cozma. Castigul garantat va fi al vostru!

Categorie: