Ela Dimbean

„Cand discipolul este pregatit, maestrul apare” – si-asa a si fost.
Lucrul cu mintea si cu Sufletul oamenilor n-a fost niciodata si nu va fi un joc pentru mine. Si-am cautat un maestru in domeniul dezvoltarii personale, care sa gandeasca si sa simta la fel. Si la fel sa-si transmita invatatura!
Dupa ce am gasit pe Internet vreo zece nume, m-am lasat ghidata de instinct si motivata de un site simplu de utilizat si cu maiestrie gandit; scris cu grija si atentie pentru cel care il acceseaza: www.psihoterapieconfident.ro. Programul cursului de consilier pentru dezvoltare personala, conceput de psihoterapeutul Elena Cozma, m-a convins definitiv.
Acum, dupa terminarea cursului, imi dau seama ca, pana in prezent, cele 40 de ore de teorie si practica in domeniul dezvoltarii personale, au fost cea mai grozava investitie pe care am facut-o in mine. De la Elena Cozma am invatat nu doar sa intind o mana de ajutor profesionist atunci cand mi se cere, dar si sa ma ajut pe mine insami, atunci cand simt s-o fac.
Si cand maestrul iti dezvaluie secretele lui profesionale, care l-au purtat pe calea succesului; si cand omul care preda de la catedra iti zambeste incurajator atunci cand simti sa fii incurajat; si cand dupa 40 de ore de munca si invatare impreuna te intrebi cum sa faci sa nu te opresti – atunci inseamna ca ai ajuns acolo unde trebuie. O spun din experienta proprie!
Multumesc pentru tot ce-am invatat; multumesc pentru caldura si Lumina pe care le-am gasit la centrul Confident. Iar in fata ta, psihoterapeut si profesor Elena Cozma, ma inclin!

Categorie: