Feedback Curs Consilier Vocațional susținut de Centrul Confident și coordonat de Psiholog Iulia Elena Păsărin

”Am aflat de acest curs de pe internet, efectiv am căutat pe google şi a fost singura opţiune care mi-a satisfăcut nevoile integral. Mai exact căutam ceva care să se întindă pe o perioadă restrânsă de timp, care să îmi ofere atât noţiuni teoretice cât şi practice, iar costurile să fie modeste. Amabilitatea, promptitudinea şi disponibilitatea cu care am fost informat anterior cursului în legătură cu detaliile legate de achitare, documente necesare şi locaţie a fost un alt aspect plăcut legat de această experienţă.
Grupul a cuprins un amestec de oameni frumoşi, activi, implicaţi, care au animat experiența pe parcursul celor două zile, o coordonatoare pe care am simţit-o aproape de noi, asemănător unui copilot experimentat cu care ai curajul să mergi pe trasee noi fără antrenamente, şi un cadru plăcut care a devenit familiar la scurt timp.
Ce am obţinut? Am acumulat cunoştinţe, le-am pus în practică, am cunoscut oameni minunaţi cu o experienţă frumoasă, m-am cunoscut pe mine în alte contexte și privind din alte unghiuri. O experienţă ce merită repetată şi pe care o recomand şi altora… Mulţumesc Iulia Elena Păsărin!”

Categorie: